Spela på annat än sport

Fler alternativ än bara sport

När man hör frasen "spela på odds" så tänker man nästan automatiskt på sport, men egentligen så finns det så mycket mer att spela på än att gissa hur det kommer gå för ett lag. Till exempel så kan man under valperioder gissa vilket parti man tror kommer vinna. Denna fråga brukar faktiskt vara rätt så populär bland bettingsajter när det börjar närma sig ett nytt val. Oddsen för dessa spel brukar dock förändras ständigt på grund av nya SIFO-undersökningar som kommer. Där har man möjligheten att se i genomsnitt hur det svenska folket beräknas att rösta.

Man kan även satsa pengar på vädret. Ni läste rätt. Hos Ladbrokes så kan man spela på om det kommer snöa på julafton eller ej, bara för att nämna ett exempel. Man kan även spela på om temperaturen kommer överstiga en viss siffra under en specifik månad. Man kan även spela på ifall det kommer att regna på midsommar (vilket det antagligen kommer att göra). Dessa spel är det dock svårt att få tips och hjälp för när man satsar. Man får helt enkelt gå efter magkänslan, samt kasta några blickar på tidigare väderprognoser för att se hur det brukar se ut.

Udda odds

Hos Unibet kan man även spela på en massa olika och annorlunda saker. Man kan gissa vem som kommer vinna Nobelpriset i litteratur till exempel. Även satsningar på vem som kommer vinna i olika tv-program, som Big Brother eller X-factor, kan göras med enkelhet.

Detta är goda nyheter för den som inte är intresserad av sport, men som skulle vilja spela på något ändå. Nu kan du kanske finna ett ämne som du tycker är roligt, och med lite tur så kanske du även vinner.

Man kan spela på saker som man aldrig ens skulle drömma om var en möjlighet. Tror du att du vet vem som kommer vinna Melodifestivalen? In och satsa! Påstår du att du med säkerhet vet vem som kommer att vinna Let's Dance? Satsa på du bara! Det är heller inte bara svensk underhållning som du har möjligheten att spela på. De flesta spelbolag erbjuder även spel på utländska evenemang, som till exempel engelska X-factor eller andra liknande program i Storbritannien, Finland, Norge, Tyskland och USA. Spelbolag erbjuder nästan alltid något spelbart för dig som inte gillar sport.

Hur satsar man?

Det är inte alls svårt att komma igång med betting. Med sport kan man satsa både på plats och hos ett spelombud på stan, men man kan även satsa på nätet, vilket också är hur all annan betting sker. Det är nog det alternativet som lockar mest, då det är bekvämt och smidigt. Man har även tillgång till ett stort spelutbud, samt att ens flexibilitet ökar. Man behöver ju inte ta hänsyn till när spelombudet på stan har spelstopp, och man kan spela ända fram till att tävlingen startar. På nätet kan man även se allting live via livestreaming, samt ha möjlighet till livebetting.