Racebets bonus

Så har äntligen ett nytt spelbolag dykt opp för oss som gillar att spela på hästar. Racebets fokuserar helt på trav och andra typer av race med hästar, samt även greyhoundlopp vilket vi kanske inte är så vana vid här i Sverige. Några finesser bjuder de också på: som fasta odds, live streaming av många lopp, toto och startspel för lopp världen över. Naturligtvis finns även svenska lopp med liksom lopp som körs i våra nordiska grannländer. Utan tvekan är Racebets ett starkt alternativ till ATG med bättre odds och några fina bonusar.

Vill du spela internationellt så är de berömda stora loppen med på Racebets repertoar i länder som Storbritannien, Dubai, Irland, Australien, USA och Frankrike. En stor del av de lopp som är möjliga att spela på hos Racebets kan man följa via deras livestreamingtjänst, vilket ökar spelupplevelsen avsevärt. Racebets har dessutom tagit fram en app för din mobiltelefon och surfplatta, vilket gör att du inte är begränsad att spela enbart via din dator. Företaget startade i Tyskland 2006 och har efter det flyttat till Malta men är fortfarande en av de största spelbolagen på den tyska marknaden. Racebets finns tillgänglig på flera språk, förutom tyska, bland annat på svenska, engelska, finska och norska.

Välkomstbonus

Svenska spelare får när de registrerar sig hos Racebets en välkomstbonus som är hela 100 % på den första insättningen, upp till 500 kronor. Denna bonus måste omsättas fem gånger innan du kan ta ut din vinst om du vinner med bonuspengarna. De satsningar som räknas in i omsättningskravet är spel med oddset 1,50 eller högre.

Sverigebonus

Denna bonus är speciellt framtagen endast för svenska spelare, och innebär att du får 10 % tillbaka på det du satsar på en Trita, Ita eller Trio. Det gäller förstås endast svenska lopp. Bonusen kommer inte tillbaka till dig som riktiga pengar utan som bonuspengar som du kan spela för.

V75 Special

V75 är det mest populära spelet på hästar i Sverige, och här vill Racebets vara med på ett hörn och bjuder därför på en V75 Special. Om du spelar V75 på alla lopp en lördag till fasta odds, för minst 100 kronor, så får du ett gratisspel hos Racebets värt 100 kronor. Du kan använda denna hundralapp till att satsa på vilket lopp som helst hos Racebets, men du måste vara snabb, erbjudandet gäller bara i 24 timmar.

Slagen med en noslängd

Om hästen du satsat på blir slagen med endast en noslängd får du tillbaka din insats som bonuspeng, upp till 250 kronor. Vilket är en bra räddning vid en snopen förlust. Dessa bonuspengar måste omsättas tre gånger för att du ska kunna få ut en vinst med bonuspengar satsade.

Fasta odds

Slutligen ska det nämnas två fördelar med Racebets, jämfört med ATG. För det första är det deras oslagbara utbud som är mångfalt större än ATG:s. När som helst på dygnet startar ett nytt lopp någonstans i världen, och detta kan du börja se och spela på inom loppet av några minuter. Den andra fördelen är att du får fasta odds. Det innebär att det odds som gäller då du satsar gäller för ditt spel oavsett vad som händer med oddset närmare starten. Hos ATG regleras oddset allt efter fler spelare satsar i loppet. Fasta odds ger en stor fördel till spelare eftersom vinsten inte kan ändras ifall fler spelare väljer att satsa på samma utfall.