Odds på fotbolls-EM

Att spela på matcher är bland det roligaste som finns. Tittar man på hur många svenskar som faktiskt spelar på diverse sporter förstår man verkligen hur populärt det är med odds. De stora fotbollsfesterna är alltid lite extra populära. Det är i och för sig lätt att förstå varför det är så. Fotbolls-VM och Fotbolls-EM är jättestora arrangemang som får svenskarna att bänka sig framför tv-apparaterna. Det har också visat sig att det sker många överraskningar under EM i fotboll. Hittills har många mindre nationer visat att de verkligen är att ta på allvar. Ett klockrent exempel är Island som klarade sig vidare från gruppomgången.

Med andra ord har du möjlighet att satsa på lite uppstickare och ändå ha hyfsat bra chanser att vinna. Om du läser det här efter att EM är slut kan du ju alltid se fram emot att spela på nästa EM. Då kan du ju vara förberedd och försöka lista ut vilka som blir nästa EM:s uppstickande överraskning. Det som är roligt med att spela på underdogs är ju att det ger väldigt mycket mer pengar om du väl skulle pricka in rätt.

Spela på fotbolls-EM med bonus

Eftersom att det är extra populärt att spela på odds under ett fotbolls-EM ligger spelsidorna så klart inte på latsidan under ett mästerskap. Det är snarare tvärtom. Under fotbolls-EM måste de verkligen locka till sig spelare för att kunna konkurrera med de andra spelsidorna. Det betyder att de försöker extra hårt med att se till att du ska spela på just deras sida! Det bästa verktyget de har för att göra det är att locka dig med en riktigt trevlig bonus!

 

När du kollar runt online kommer du snart märka att det under mästerskap finns lite extra goa bonusar att plocka. Kolla runt för att hitta den bästa. Det finns många fler än bara några stycken riktigt bra sidor. Det finns massvis av dem! Du har väldigt mycket frihet när det kommer till att själv leta upp den bonus som du tycker är bäst.

Om du väl hittar en bonus som är generös och som har bra villkor, sett till bland annat omsättningskrav, är det faktiskt lite som att du får gratis pengar att spela för. Det är ju inte direkt fel att få lite gratis kredit på en spelsida. Har du dessutom turen på din sida kan det innebära att du får extra stora vinster på grund av att du hade möjligheten att spela med din bonus.

Roliga odds

Du kan spela på lite annorlunda odds om du vill. Det finns mycket mer att spela på än bara vilket lag som vinner. Förra mästerskapet var ett bet ifall något djur skulle ta sig in på planen under mästerskapet. Självklart var det också något som hände! Tänk att vinna en stor summa pengar genom att betta på en sådan sak.

Ett roligt bet i årets upplaga av EM var att man kunde spela på ifall Lars Lagerbäck skulle komma på en match klädd i kostym. Lagerbäck är ju känd för att så gott som aldrig ha på sig någon kostym, vilket gjorde bettet lite humoristiskt och med höga odds. Det var nästan 100 gånger pengarna på att Lagerbäck skulle ha på sig en helkostym. Samma sak gällde Erik Hamrén, fast tvärtom. Där var bettet istället att han skulle komma i en träningsoverall, något som inte känns troligt.

Ett av de roligaste betten var ifall någon skulle peta sig i näsan. Joachim Löw är ju känd för att ha sina fingrar på opassande ställen när tv-kameran är riktad mot honom. I år knäckte han nog sina tidigare fadäser då han kliade sig i rumpan och sedan luktade på handen. På något casino har det säkert gått att spela på det! Leta runt bland de roligaste betten och håll tummarna för att de kommer att slå in!